Self Storage – 5 Situatii cand este Ideal sa ai o Boxa de Depozitare

Self Storage – 5 Situatii cand este Ideal sa ai o Boxa de Depozitare

Self Storage microDEPOZITARE.ro este un complex logistic cu peste 250 de boxe de depozitare noi, achiziționate în anul 2023-2024, investiție ce vine să suplimenteze boxele deja existente în complex. Containerele noastre sunt de 4 tipuri si vin cu o suprafață cuprinsă între 3.5 – 15 mp, sunt personalizate pentru depozitarea bunurilor personale sau stocarea mărfurilor și echipamentelor de business. Boxele de depozitare sunt noi, izolate sauneizolate și vă bucurați de acces 24/7 la lucrurile dvs.

5 Situații când este ideal să ai o boxă de depozitare Self Storage

Cererea pentru Boxe de depozitare Self Storage este in continuă creștere și în piața din România iar de-a lungul anilor, din cele peste 200 de boxe închiriate către clienți, am reușit să identificăm cele mai întâlnite situații când oamenii ne contactează pentru un astfel de serviciu:

  1. Aveți nevoie de mai mult spațiu acasă

Știm cu toții că pasiunea pentru fashion, pescuit, sporturi de iarna sau mașini vine la pachet și cu multe lucruri care necesită depozitare în locuința dvs. Puteți sa va bucurați în continuare de pasiunile dvs. și de mai mult spațiu dacă alegeți o boxă de depozitare de închiriat.

Veți putea muta garderoba de sezon instrumentele de pescuit, schiurile/ placa de snowboard sau cauciucurile, iar acest lucru vă va oferi mult spațiu de care să vă bucurați în casa dvs. Avand in vedere ca boxele noastre de depozitare sunt noi, iar unele si izolate, ofera garantia curățeniei pentru lucrurile dvs.

Descoperiți aici lista tipurilor de boxe disponibile și lista de prețuri.

O colaborare reusita din toate punctele de vedere, boxele sunt foarte noi si intretinute, spatiul este supravegheat si securizat, accesul este facil catre boxe. Foarte util daca va doriti un spatiu propriu de depozitare si organizarea eficienta a tuturor lucrurilor. Mie mi-a fost util pentru depozitarea articolelor de vara in timpul iernii si vice-versa. Multumesc mult pentru servicii, voi apela oricand cu incredere!

Dn. Oana Demidov

  1. Mai mult Spațiu Pentru Firmă/ Business

Desigur, nu trebuie să folosiți boxele de depozitare doar pentru nevoi personale. O parte din boxele noastre de depozitare tip self storage sunt închiriate deja către antreprenori. Unul dintre cele mai bune lucruri la boxele de depozitare tip self storage este prețul chiriei pe care îl puteți deconta ca o investiție în business. 

În plus, atunci când alegeți o boxă de depozitare, nu mai sunteți condiționați sa platiti la spațiul de pe rafturi (cum se întâmplă în unele depozite), iar prețul comparat cu închirierea unui depozit este mult mai accesibil.

De cele mai multe ori, clienții noștri folosesc aceste spații pentru a depozita marfa într-un spațiu curat, ferit de lumina care poate afecta produsele depozitate. Absolut toate boxele noastre de depozitare sunt noi și ofera garantia curățeniei. Accesul la produsele depozitate în boxele noastre de depozitare self storage se face oricand doriti 24/7, doar dvs. aveti cheia de acces, iar complexul este supravegheat video.

De exemplu, dacă detineti un magazin online, închirierea unei boxe de depozitare de tip self storage va fi mult mai ieftină decât închirierea unui întreg depozit.Dacă dețineți un restaurant, la sfarsitul sezonului cald aveți nevoie de un spațiu de depozitare pentru mobilă de exterior.

  1. Vă renovati Apartamentul/ Casa

O altă situație în care ar putea fi foarte util să închiriați o boxă de depozitare tip self storage este dacă vă aflați în proces de renovare a locuinței. Cele mai multe renovări și decorațiuni necesită adesea ca tot mobilierul și obiectele să fie mutate dintr-o cameră, în timp ce se desfășoară lucrările. Astfel, să depozitati totul într-o boxă de tip self storage pentru moment, este cea mai bună soluție. Bunurile dvs. sunt în deplină siguranță, ferite de lumină, fara umezeala, iar dvs. veți avea suficient spațiu pentru a efectua toate lucrările de întreținere și bricolaj necesare.

4. Vă mutati

Mulți oameni consideră că închirierea unui spațiu de depozitare self storage în timp ce se află în proces de mutare poate fi o idee salvatoare. În cazul celor mai mulți dintre clienții noștri, acest lucru se întâmplă când trebuie să se mute din imobilul în care  locuiesc, dar noua proprietate pe care o cumpără sau o închiriază, nu este gata pentru mutare. În acest tip de situație, majoritatea oamenilor se mută într-o proprietate închiriată temporar, în care adesea spațiul este mai mic decât cel cu care sunt obișnuiți, iar majoritatea lucrurilor fac procesul și mai anevoios.

Astfel, închirierea unui spațiu de depozitare tip self storage vă oferă un loc unde să depozitați toată mobila și bunurile personale în timpul în care așteptați ca totul să fie gata în noul imobil.

  1. Aveți nevoie de un spațiu pentru Arhiva

Boxele de depozitare self storage oferă o soluție ideală atunci cand doriți un spațiu pentru depozitarea documentelor/ arhivei contabile care ocupă foarte mult loc în biroul dvs. sau al angajatilor. În plus, oferă protecție împotriva factorilor de mediu care ar putea deteriora documentele, cum ar fi umiditatea, praful sau expunerea la lumină. Astfel, puteți contribui la menținerea integrității materialelor arhivate pe termen lung, în timp ce vă bucurați de un birou mai aerisit și spațios, știind că documentele dvs. se află în siguranță și aveți oricând doriți acces la ele. În plus, beneficiati de confidențialitate și securitate complexul nostru fiind monitorizat video 24/7.
depozitare arhiva microdepozitare.ro

După cum puteți vedea, există o mulțime de motive diferite pentru care ați putea dori să obtineti un spațiu de depozitare tip self storage. Dacă luați în calcul rezervarea unei astfel de boxe, ne puteți contacta direct la 0756 649 287. Puteți vedea aici tipurile de boxe de depozitare disponibile și prețurile acestora în funcție de dimensiune.

În plus, puteți citi aici mai multe despre criteriile pe care sa le luați în considerare atunci cand alegeți un spațiu de depozitare tip self storage.

Citeste mai mult

Depozitare Arhiva pentru Compania Ta

Depozitare Arhiva – Noi avem Soluția! Microdepozitare.ro va oferă soluții eficiente pentru a...

Cum sa alegi spatiul de depozitare potrivit pentru tine

Spațiul de depozitare vine in ajutorul dumneavoastra, ca o extensie foarte utilă atunci când doriți...

Distribuie:

Facebook
MMM Conta

Postari similare

depozitare arhiva

Depozitare Arhiva pentru Compania Ta

Depozitare Arhiva – Noi avem Soluția! Microdepozitare.ro va oferă soluții eficiente pentru a vă păstra în siguranță și organizat documentele companiei. Serviciile de stocare a

Self Storage
Self Storage