Cum sa alegi spatiul de depozitare potrivit pentru tine

Spațiul de depozitare vine in ajutorul dumneavoastra, ca o extensie foarte utilă atunci când doriți să vă depozitați în siguranță lucrurile, dar să aveți și garanția că sunt depozitate într-un loc curat, ferite de lumină si o temperatura buna.

Există multe motive pentru care oamenii aleg să-și depoziteze bunurile personale sau ale firmei intr-un spațiu de depozitare. S-ar putea să aveți nevoie de un loc pentru depozitarea articolelor de pescuit, garderobei, schiurilor, saltelei, scaunelor sau alte obiecte de mobilier, să fiți în proces de redecorare a casei sau sa vă mutați într-o proprietate nouă si aceasta sa nu fie gata încă. Dacă dețineți o firmă, se poate sa aveți nevoie de un spațiu pentru a depozita marfa sau documente ori arhiva.

Indiferent de motivul ales, atunci când aveți nevoie de spațiu de depozitare, poate fi dificil să știți exact unde să apelelati. Din acest motiv, nu ar trebui să alegeți o companie care oferă spații de depozitare la întâmplare. Ar trebui să vă  asigurați că firma aleasă este cât mai responsabila posibil, pentru ca bunurile dumneavoastră fie depozitate in condiții optime.

De aceea, am creat acest ghid pentru a va ajuta să alegeți o companie de încredere. Vedeți dacă puteți răspunde la următoarele întrebări aruncând o privire pe site-ul lor sau dintr-un apel telefonic către aceștia.

Este rapid și ușor să obțineți o vizionare gratuita?

Nu-i așa că nu va plac  vânzătorii îndrăzneți? Genul care va fac să simțiți că trebuie să luați decizii dificile și complicate imediat, fără a cântări argumentele pro și contra?

La noi puteți veni la o vizionare gratuită a spațiului de depozitare pentru a putea lua o decizie în cunoștință de cauză, fără obligații.

Nu presăm oamenii să ne aleagă pentru că,  preferăm să lăsăm calitatea și flexibilitatea soluțiilor noastre de depozitare să vorbească de la sine.

 

Prețurile sunt oneste și transparente?

Credem că o ofertă ar trebui să fie cuprinzătoare, deschisă și sinceră, fără costuri  ascunse. O companie de depozitare de încredere vă va oferi un preț unic, pe care trebuie să îl găsiți în avans afișat pe site alături de detalii cuprinzătoare despre tipul de boxa disponibilă (dimensiuni, caracteristici).

La microDEPOZITARE.ro găsești aceste detalii încă de pe home page, iar dacă ai întrebări suplimentare, îți stăm la dispoziție telefonic la 0756 649 287.

Vă vor permite accesul la bunurile dvs. ori de câte ori aveți nevoie?

O parte esențială atunci cand închiriati un spațiu de depozitare este posibilitatea de a-l accesa oricând aveți nevoie și nu doar atunci când este convenabil pentru furnizor sau într-un interval orar.

Unitatea este situată într-un loc la care este convenabil să ajungeți? Facilitează accesul rapid și sigur la orice oră din zi sau din noapte? Este foarte important să poți ajunge la bunurile tale atunci când ai nevoie de ele.

La microDEPOZITARE.ro accesul este permis la orice ora din zi și din noapte, 24/7, se poate ajunge foarte ușor fiind pozitionat la doar 5 minute de Palatul Mogosoaia, iar dvs. sunteți singura persoană care deține cheia pentru intrarea în spațiul de depozitare ales.

Bunurile dvs. sunt în siguranță?

Spațiile de depozitare trebuie să vă ofere niveluri adecvate de securitate pentru bunurile dvs. Verificați dacă spațiul are sisteme de securitate, cum ar fi camere de supraveghere și dacă suplimentar puteți adăuga măsuri de siguranță extra pentru boxa dvs. de depozitare

La microDEPOZITARE.RO complexul este securizat cu camere video și monitorizare la firma de paza specializata. În plus, vă puteții asigura individual bunurile din container, fie prin partenerii noștri, fie la un asigurator agreat de dvs.

spatiu de depozitare

Dimensiunea și capacitatea

Asigurațivă că spațiul de depozitare are suficient loc pentru toate lucrurile pe care vreți să le depozitați. Evaluați atât dimensiunea fizică a spațiului, cât și modul în care acesta poate fi organizat pentru a maximiza capacitatea de depozitare.

Complexul nostru de depozitare tip self storage vă pune la dispoziție boxe de depozitare noi, de dimensiuni cuprinse între 3.5 și 15 MP, iar în cazul în care nu știți exact ce tip de boxă este potrivită pentru dvs, ne puteți contacta.

Condițiile de depozitare: Boxele de Depozitare sunt noi și curate?

Asigurați-vă că spațiul de depozitare ales oferă condiții adecvate de depozitare pentru bunurile dvs. Acestea pot include izolarea împotriva factorilor externi și protecția împotriva insectelor sau a altor dăunători, oferirea unei temperaturi bune în boxă.

microDEPOZITARE.ro este un complex logistic tip Selfstorage cu peste 250 de boxe de depozitare noi, achiziționate anul trecut. Acest lucru vă oferă garanția curățeniei și protecție împotriva factorilor externi precum lumina/ căldura, dar și a dăunătorilor. În plus, acestea sunt izolate sau neizolate si oferă 4 tipuri de dimensiuni din care puteți alege. Puteți vedea mai multe detalii despre tipurile de boxe disponibile aici.

Aveți parte de flexibilitate?

Spațiul de depozitare ales oferă flexibilitate în gestionarea boxei închiriate? Puteți alege dimensiunea unității de depozitare și puteți ajusta spațiul în funcție de nevoile dvs. în orice moment?

În plus, este foarte importantă modalitatea prin care faceți contractul. Acesta se face simplu si rapid, online sau este nevoie de drumuri suplimentare?

La microDEPOZITARE.ro totul se face online pe e-mail sau WhatsApp, fără să fie necesare drumuri suplimentare. Pentru persoana fizică, este necesar sa transmiteți copia cărții de identitate. Daca doriți sa incheiați un contrat pe persoana juridica, este nevoie de copia CUI-ului societatii.

Care este termenul de închiriere a spațiului de depozitare?

Self storage-ul este ideal atât pentru depozitarea temporară, cum ar fi în timpul unei mutări sau renovări, cât și pentru depozitarea pe termen lung a articolelor pe care nu le folosiții în mod regulat, dar pe care vreți să le păstrați.

La noi, durata minimă de închiriere este de doar o lună.

Te așteptam la o vizionare gratuita sau ne poti contacta pentru mai multe detalii. 

 

 

Distribuie:

Facebook
MMM Conta

Postari similare

depozitare arhiva

Depozitare Arhiva pentru Compania Ta

Depozitare Arhiva – Noi avem Soluția! Microdepozitare.ro va oferă soluții eficiente pentru a vă păstra în siguranță și organizat documentele companiei. Serviciile de stocare a